Den nya, utökade katalogen, nr 42, gäller fr o m den 1 augusti och i två volymer och på  mer än 1.750 sidor visar Europas ledande leverantör av kvalitetsverktyg mer än 50.000 artiklar. Företaget fortsätter därmed att publicera en av de mest omfattande produktkatalogerna inom verktygssektorn.

 

Den nya katalogen från Hoffmann Group innehåller ett ännu mera omfattande program av GARANT produkter (Hoffmanns eget märke) t ex ett nytt program av borr och pinnfräsar för bearbetning av nya material och kompositprodukter. Nya tekniska utvecklingar inom GARANT video mätmikroskåp som utlovar oöverträffad precision. GARANT Eco – ett prisvärt verktygsprogram för sticksvarvning med fantastiska prestanda, GARANT TopCut utbytbara skärhuvuden, GARANT HT chuckar lämpliga för tuff bearbetning samt utökat program av ZeroClamp nollpunktsystem för fastspänning.

 

Ytterligare nyheter och high-lights i den nya katalogen är produkter från Kyocera, Stellram och Bison samt specialverktyg för installation av solcellsystem.

 

Den 42:a upplagan av katalogen visar än en gång Hoffmann Group som bäst – ca 5,800 nya artiklar, utökade produktprogram samt attraktiva priser – allt detta talar för sig själv. Dessutom garanterar Hoffmann Group kunderna TÜV-certifierad leveranskvalitet och mycket hög leveranssäkerhet tillsammans med en enkel, snabb och tillförlitlig orderprocess.

Katalogen är översatt till 16 språk – i år för första gången på rumänska – Hoffmann Group katalogen finns m.a.o. som original över hela Europa och i Kina.