Den välkända tillverkaren av blästermaskiner – Gietart – är sedan två år ny medlem i Kaltenbach familjen.

 

Vi gläds åt agenturen för – Kaltenbach Gietart – ”Det ger oss möjlighet att presentera ett bredare och mer komplett erbjudande till våra kunder”, säger Anders Pettersson, VD för Intercut Sverige AB.  Intercut representerar sedan 2011 Kaltenbach vad gäller kapmaskiner, och nu kompletteras programmet med blästermaskiner och målningsmaskiner.

 

Intercut har investerat i såväl nya medarbetare som reservdelslager för den ansvarsfulla uppgiften.

 

Även Kaltenbach har gjort stora investeringar i sitt nya dotterbolag, fabriken genomgår en radikal förändring med senaste produktionsteknik, bla har en stor svetsrobot installerats för att förbättra såväl kapacitet som kvalitet. Kaltenbach GmbH investerar över 100 Mkr i Kaltenbach Gietart.

 

Under våren 2011 har ett flertal internutbildningar genomförts. Bilden är tagen på den nya fabriken i Holland.